Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

zaterdag 15 oktober 2016

Op de kast gejaagd

Tijdens het verbouwen van de badkamer ben ik op een iets minder helder moment misgestapt. Ik had namelijk de vloer open liggen omdat ook de afvoer van douche en toilet omgelegd moesten worden. Ik was op dat moment zo druk bezig in mijn hoofd met een van de muren dat ik zomaar in de open vloer stapte en daarmee door het plafond van de hal heen stapte. Daarbij had ik gelukkig wel zoveel geluk dat ik bovenop de kast in de hal stapte, en dus niet bijna 3 meter lager eindigde...

Tot vandaag hebben we tegen een aantal missende gipsplaten aan gekeken in het plafond in de hal. Je zag daar dus precies de afvoer van de douche zitten en een heel mooi gezicht is dat nou ook weer niet.


Uiteraard ben ik zo handig geweest om er een aantal isolatieplaten tussen te stoppen, gezien de buren het niet heel fijn vinden om me te horen zingen tijdens het douchen ;-)

Een flink verschil al zeg ik het zelf. Uiteraard moet het plafond nog wel geschilderd worden, maar dat pakken we op zodra we op de overloop boven ook de wanden schilderen. Daar is een en ander gewijzigd in de wanden, want een zeker persoon wilde graag een ruimere badkamer ;-)

Geen opmerkingen: