Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

zondag 14 augustus 2016

Wordt wel eens tijd.

Wat wordt er wel eens tijd dat ik de af gewerkte verbouwing laat zien. We zijn inmiddels een aantal maanden verder dan toen het BEGON
 Eerst moest alles er uit gesloopt worden en werden onze spullen opgeslagen in onze huiskamer en overal en nergens hier in huis. Dat zag er toen zo uit. We hebben daar ruim drie maanden tussen geslapen. Maar je moet er wat voor over hebben zullen we maar zeggen. Toen alles weer weg was kwam er een enorme stofbende tevoorschijn. En als je pech had een dooie muis of haas. Maar die zijn weer opgeruimd en we slapen nu prinsheerlijk in onze nieuwe slaapkamer.
 Als ik nu in mijn bed moet liggen dan heb ik dit uitzicht. Niet verkeerd, al was het in de andere slaapkamer ook prima. Maar nu toch wat meer te zien.
 Hier kijk je naar de deur van onze huiskamer en badkamer. En dan nog onze kast. We wilden eerst een inbouw kast laten maken. Maar dat werd te duur voor ons. Dus nu een kast die met heel veel pijn en moeite in elkaar is gezet maar die ook prima voldoet. Naast de kast was nog een ruimte van bijna 50 cm die hebben we netjes gevuld met een oude kast en planken. Daar staat nu al mijn stofzooi netjes op en gesorteerd. En ervoor een rolgordijn tegen het verkleuren.
We wilden onze vloer bekleden met PVC lamellen, maar toen de tegels er uit waren gebikt door Casper sr bleek dat niet mogelijk vanwege te slechte  staat van de vloer. Er was bij het leggen van de vloerverwarming te zacht materiaal gebruikt waardoor het los lag. Dus er moest eerst een nieuwe ondervloer in en daarna kon er eigenlijk alleen maar vloerbedekking op. Met daar onder speciale platen. Maar het is goed gekomen, het is een mooie slaapkamer en we hebben geen koude voeten als we s,nachts naar de wc moeten, ook wel een pluspunt.
En dan ook nog onze schitterende douche waar we met veel plezier douchen. Het is een lust voor het oog en we zijn er ook super blij mee.
Nu eerst maar weer even bijkomen en onze spaarpot vullen voor ons volgende project. 

Geen opmerkingen: