Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

dinsdag 31 mei 2016

Familiefoto,s

Tot voor een aantal jaren maakten we elk jaar een serie familiefoto,s. Door omstandigheden is dat de afgelopen jaren niet meer gedaan. Maar we hebben die goede gewoonte weer in ere hersteld. En zijn op tweede Pinksterdag naar het bos gelopen om weer eens een mooie serie te maken. We missen er één, en dat zal voorlopig wel zo blijven. We hopen en vooral bidden dat hij zich ook weer bij ons wil voegen zodat we weer compleet zijn.
Het gezin Smit.

De Jongens van Arne en Arike.

Timo

Joran

Sem

Matthias

Anneke de Ruijter

Het gezin Vermanen

Hannah

Nathan

Arne en Arike

Freddy en Joke


Opa en Oma de Ruijter: Casper en Joke.

Geen opmerkingen: