Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

maandag 11 april 2016

Verbouwing 2016.

De badkamer ontmanteld.
Het werd tijd dat Anneke haar eigen plek ging krijgen. Dus wij gingen plannen maken die wel uitvoerbaar zouden zijn voor ons budget wat we momenteel hebben. Na allerlei tegenslagen die geld kostten moesten we een ander plan bedenken waardoor zij toch een eigen huiskamer en keuken zou kunnen krijgen. Dus er werd gedacht, getekend en overlegd. Nico, mijn broer kwam toen met het idee om onze slaapkamer tot haar huiskamer te maken en de badkamer die tussen onze slaapkamer en haar huiskamer zat op te gaan splitsen tot een douche voor ons en een keukentje voor haar.
Dat werd met algemene stemmen aangenomen. En na een aantal maanden is het dan zover.
Anneke doet goed haar best.
Het begon met het slopen van wat muren, tegels van de wanden bikken, vloertegels er uit, en alles uit beide kamers moest ergens heen. Dus wij hebben in onze huiskamer nu een slaapplek en opslag. En door het hele huis staan nu spullen.

De opening naar Anneke haar keuken is er.
En overal liggen hopen stof. Niet tegen aan te stoffen of zuigen. Maar dat hoort er bij. Eerst moet het erger worden voor het beter kan worden. Dus we houden vol en niezen ons suf maar komt helemaal goed.....uiteindelijk.

Hier is de muur van de HK van Anneke naar badkamer er helemaal uit. Nico kwam na de paasdagen om te verbouwen en als je even niet oplet heb je dus geen muren meer en staan de palen voor de nieuwe muren al klaar. Dat ging snel. En ja dan kom je van alles tegen wat echt niet helemaal volgens het boekje is verbouwd ooit. Maar daar hebben we nu een vakman voor die kan zorgen dat het nu wel goed wordt gedaan.

Geen opmerkingen: