Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

dinsdag 12 april 2016

Het vervolg.

Nadat alles gesloopt was kon Nico aan de slag. Hij begon met nog een rest van een muur weg slopen en ondersteunen. En daarna het inmeten van de muren. Daar werden de palen voor geplaatst als richt lijn. En ja, toen ging het even verkeerd. Een muur aan de verkeerde kant van de richtlijn geplaatst. Maar die was er heel snel weer uit en ook weer in en nu aan de goede kant.
Links van de rechter foto wordt onze badkamer en achter de muur rechts komt Anneke haar keuken. Toen werden de deuren met posten geplaatst. De deur naar onze HK was nog erg breed voor de vorige bewoner. Die lag altijd op bed en door die deur moest hij met zijn bed gereden kunnen worden. Die is nu vervangen door een normale deur. Hebben we er weer een stukje muur bij gekregen. De bedradingen werden gedaan. Nieuwe en oude contactdozen vervangen en de bedrading vervangen waar nodig. Ook daar waren ze wel even mee bezig. Want er klopte hier en daar niet veel van. Maar het is goed gekomen. Alle leidingen werden uitgefreesd en aangelegd. En dan is er al een week voorbij.
Maar er werd nog meer gedaan hier in huis. Freddy kon het niet hebben dat hij geen nieuwe badkamer kreeg dus die heeft de boel gesaboteerd en is gewoon door de muur heen gevallen met zijn kont. Gelukkig stond er achter dat wandje een kast anders had hij zo maar met zijn blote gat in de gang gelegen. Dus hij kon gelijk door gaan met het slopen. Nu Nico er is kan hij mooi adviseren. Dus die badkamer is na enig sloopwerk nu ook helemaal kaal en leeg.

Hier staat Freddy in de gang naar zijn lege badkamer te kijken.

Geen opmerkingen: