Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

donderdag 10 maart 2016

Nieuwe Keuken bij Smit.

Afgelopen zomer is er een nieuwe keuken geplaatst door Arne en Arike zelf in hun huiskamer .
Het was een hele klus, eerst moest er gesloopt worden. Dat is meestal het minst leuke deel, dan kom je dingen tegen die je anders gedaan zou hebben of helemaal niet. Alles moest er uit. Het plafond want dat was met laminaat schroten. En alle kastjes van de muur. Dat was best nog lastig want die hingen met zo min mogelijk schroeven aan de muur maar wel aan elkaar. Dus als je dacht er één kast af te kunnen halen kwam ineens heel de rij mee. Maar het is gelukt, alles kwam er uit. Zoals je kunt zien hadden ze het plafond gemaakt tot aan de keukenkastjes. Dit hebben wij natuurlijk anders gedaan en gewoon heel het plafond gemaakt en gelijk maar geïsoleerd. Zo konden we ook goed bij de buizen van de afzuigkap. Er is een nieuwe keuken in van Ik En Andere in gegaan. Alle kasten moesten we dus zelf in elkaar zetten en dat was een heel werk. Maar Arne zijn vader kwam helpen, en dat was geweldig natuurlijk. De keuken kwam afgelopen zomer al af. Er moest echter nog steeds een achterwand. Dit hebben we nu opgelost door laminaat in dezelfde kleur te doen als ons aanrechtblad. En nu kunnen we gaan genieten van een mooie lichte keuken. Het staat heel chique. En we zijn er erg blij mee. Zo moest er ook nog een groep in de meterkast bij komen omdat er nu een inductie kookplaat in is gekomen. Dat is nog best wennen aan zo een manier van koken. Maar inmiddels gaat dat steeds beter.
Geen opmerkingen: