Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

zaterdag 28 november 2015

We zijn weer een week verder.

We zijn inderdaad weer een week verder. En Joke loopt nog steeds met die skippy bal onder haar trui. Dus daar is het verder nog rustig.
Vandaag was weer een productief dagje voor iedereen.
De nodige voorbereidingen voor de verbouwing voor Anneke haar eigen gedeelte. De wasmachine

 

staat nu in de trapkast bij A&A. Dus niemand hoeft meer een ander te storen om te gaan wassen. Alles past er in en de kinderen kunnen ook nog gewoon bij de bak om hun handen te wassen. We kunnen er ook onze handwasjes doen (mochten we die hebben) alleen past de centrifuge er niet meer bij. Die gebruiken we ook nog erg weinig omdat de nieuwe wasmachine hoge toeren met centrifugeren maakt. Maar hij gaat niet weg. We zetten hem in het bakhuis. Zodat mochten we hem toch willen gebruiken hij zo te pakken is.
Dus er kan weer een streep gezet op de te doen lijst.
Arne is hard bezig geweest in hun eigen badkamer want daar lekt het elke keer. Nu heeft hij de douchebak er weer uitgehaald en alles opnieuw gedaan. Hopelijk is dat probleem ook opgelost.
En bij Freddy en Joke heeft Bauke een verrijdbare plaats gekregen, die gemaakt is van een pallet.
En om het raam is nu ook een lijst gekomen.
Zo komen we elke week een stukje verder.
Onze bank heeft nieuwe poten gekregen want die er onder zaten waren na 13 jaar enigszins scheef en niet meer zo stevig. We hebben ze gelijk wat hoger gekocht zodat het zitten wat hoger is en beter bij onze leeftijd past. Wij houden echt niet van die lage zitbanken of stoelen. Dan heb je haast een hijskraan nodig om er uit te komen. Dus nu zitten ze allemaal weer wat hoger. En kan Timo niet meer met de voeten op de grond komen als hij er op zit, maar dan moet hij maar een beetje pokon er bij nemen.

Geen opmerkingen: