Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

donderdag 23 augustus 2012

Dagje aqua zoo en meer.

We zijn weer een aantal weken verder en ondertussen is er weer van alles gebeurd.
Zo zij we met zijn allen een dagje naar de Aqua Zoo http://www.frieslandzoo.nl/ geweest.
Het was een heerlijke zonnige dag, niet te warm maar net goed te doen. Het is niet een erg groot park maar voor kinderen met korte beentjes groot genoeg. Er was namelijk alleen maar een toilet bij de ingang waar een restaurant was. Dus daar moest je dan elke x naar terug lopen als er weer iemand moest plassen. Veel dieren lieten zich gewoon niet zien dus dan liep je voorbij een ruimte waar dieren horen te zitten maar onzichtbaar zijn. Van de hele dag zijn foto,s gemaakt die je HIER kunt bekijken. Er waren uiteraard veel waterdieren (DUH) maar er zou een onderwatertunnel zijn waar je ook naar zeehonden zou kunnen kijken........alleen waren de ramen zo groen als gras en was er dus niets te doen. Jammer dat het zo slecht bij gehouden wordt. Maar dat zal ook wel te maken hebben met het feit dat veel mensen bezoeken aan zulke parken als eerste niet doen in verband met bezuinigingen. 
Op 3 Augustus werd de benjamin van onze woonvereniging dus 3 jaar. En dat hebben we gevierd.Hij had een mooie taart en kreeg leuke kado,s. Waar hij erg blij mee was. En niet mis te verstaan: als ik vier ben mag ik ook naar school! Natuurlijk jongen alleen nog even een jaartje wachten. Wil je ook deze foto,s eens bekijken dan kan ook dat weer met DEZE link. En ja dan hebben we nog de vier muisketiers. Wat die allemaal niet binnen halen! Het is werkelijk niet te geloven. Muizen bij de vleet. En als je pech hebt vind je die pas als er al maden in zitten en het verschrikkelijk stinkt. Maar ook mollen.


En wat te denken van een RAT ! Ja echt een heuse rat. Overdag liggen ze te pitten en zodra hier de deur op slot gaat gaan ze op jacht. Vorige week was er hier gemaaid en werd het hooi binnen gehaald. Nu de dag er na was het top drukte met muizen. Soms nog levend maar dan sturen we ze weer naar buiten. Ginny had op een avond binnen een half uur vier muizen binnen gebracht. Die ik dan weer afpakte om weg te gooien. Aangezien ik niet van die dode beesten met levende beestjes er in houd. Ze werd dan kwaad als ik hem probeerde te pakken, en ging direct weer op zoek naar een nieuwe. Joepie is minder fanatiek. Die heeft behoorlijk last van haar hartprobleem en blijft meestal in de buurt bij mij of in ieder geval binnen. Dus echt jagen is te veel voor haar. Maar de andere drie zijn elke nacht aan de wandel.

Geen opmerkingen: