Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

maandag 16 januari 2012

Slaapverdieping Arne en Arike.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen moest er veel gedaan worden. We hebben geleerd om prioriteiten te stellen. En eerst te doen wat eerst moet. En dat was zorgen dat ieder zijn eigen plekje in dit huis kon krijgen. Zo moest het gedeelte van Freddy en Joke helemaal nog verbouwd en gerealiseerd worden. En daar zijn we nu een eind mee op weg. Maar ook moest er gezorgd worden dat de jongens allemaal een eigen slaapkamer zouden krijgen. Want bij elkaar slapen is voor deze jongens niet goed. Ze maken elkaar wakker en houden elkaar wakker. En gaan dan aan het donderjagen zoals we dat netjes kunnen zeggen. En wie nu wie wakker houd of maakt is niet belangrijk. Er moest rust komen in de nacht. Ik moet zeggen dat het aardig gelukt is. We hebben wat hulpgoederen aangeschaft. Maar ja, dat is alleen maar handig. Touwen om ze vast te binden..........( grapje) Nee, een heuse klok die elk in zijn kamer heeft gekregen. Met daarop een dikke streep naar de 7 uur. Eerder mogen ze niet uit bed. En op zaterdag moet het de acht zijn. En eerlijk is eerlijk, het lijkt aardig te werken voor diegene die klok kunnen kijken. Matthias denkt af en toe, ik ben klein ik weet het niet..... maar ook die kan tegenwoordig al beter slapen. Vooral als Pooh beer mee gaat slapen. Naast zijn bed en dan met een deken erover. Slaap lekker zegt hij dan. Dit was een open ruimte waar niets anders was dan een dakraam. En kijk wat het geworden is. Sem zijn kamertje. En hier was eerst dit En kijk eens wat het nu geworden is, de slaapkamer van Matthias en een slaapkamer van Arne en Arike. Hoe we dat gedaan hebben kun je in onderstaande foto impressie zien. En ook hier voor geld, even aanklikken en je kunt de foto,s groot bekijken. De kamer van Timo en Joran zijn voor nu klaar. Daar doen we nog even niets aan. Er is al wel verf gekocht zodat we aan de slag kunnen als we wat bijgekomen zijn. Maar het zijn mooie kamers waar ze goed kunnen slapen. Grote kamers ook. Alhoewel: Timo heeft een mooi rolgordijn gekregen met legerstof. Het rolgordijn wat er hing scheurde helemaal kapot. En toen is er een lap stof gekocht wat je ook voor rolgordijn kunt gebruiken en daar heeft oma dan een nieuw gordijn van gemaakt op de oude onderdelen. Hij is er reuze blij mee. Want hij wil een leger kamer! Hoe die gaat worden dat zullen jullie dus later zien.

Geen opmerkingen: