Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

maandag 16 januari 2012

Onze eerste verkenning van het bos en wat we zoal nog meer doen dan verbouwen.

Tja, dan heb je een bos naast je huis en dan heb je eigenlijk te weinig tijd om er eens heen te gaan. Dus op een mooie zaterdag middag hebben een aantal mensen de fiets gepakt en zijn naar het bos gaan fietsen. Dan wel de weg oversteken wel te verstaan en richting de zandvlakte. Maar helaas waaide het te hard voor Casper om goed mee te kunnen komen dus zijn we op een bankje neergestreken om daar gewoon lekker te genieten en ons te verwonderen dat ons dit ten deel is gevallen! Wat een mooie omgeving is het hier. Kijk zelf maar even mee. Het was al wel vorig jaar in september dat we dit hebben gedaan. Dus de chronologische volgorde is er helemaal uit. Maar dat geeft vast niet. Zo worden er ook nog wel anderen dingen gedaan. Lekker samen op de bank een spelletje mario cart. Of samen puzzelen en kleuren. Heel veel samen buiten spelen en lekker nat regenen. Of in de boom klimmen. In de greppel gaan staan met water er in, en een modderbad in de kuil van de trampoline. Allemaal leuke dingen doen we hier. Samen in bad is ook reuze gezellig. Je kunt het niet verzinnen of ze doen het hier. Kattekwaad uit halen! Goed voor hun ontwikkeling zeggen ze. Dat kunnen we wel merken aan b.v. Hannah. Eerst een bang meisje wat niets durfde en die nu met alles met de jongens mee doet. Op de skelter rijden, eerst achterop maar dan ook zelf met matthias achterop. Gewoon op het weggetje en als de buurvrouw thuis is even daar kijken. Het is geweldig wat ze hier allemaal beleven. We zouden er een boek over kunnen schrijven. Maar dat zal wel niet lukken want daar hebben de moeders dan dus niet veel tijd voor. Want jullie begrijpen dat al die vieze kindertjes hun overallen, laarzen, schoenen, jassen, wanten, sjaals, mutsen, snoetjes enz enz. elke dag wel voor een berg wasgoed en dergelijke zorgen. Dus dat boek zal er wel niet komen, maar ik zal proberen om nu weer vaker op dit blog te schrijven wie weet wordt het nog eens uitgegeven....... Even op de foto,s klikken en ze worden beeldschermvullend.

Geen opmerkingen: