Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

maandag 16 januari 2012

Een wandeling op Zondag middag.

En dan is het lekker weer. Kun je heerlijk met het spul naar het bos. Niks eerst een eind rijden. Dus eerst zorgen dat je alles bij je hebt. Want ja, je bent dan wel een hele middag weg. Nee, gewoon zeggen: Kom jongens je overal en laarzen aan we gaan even een eindje wandelen. Heerlijk is dat. En dan als je terug komt, hoef je niet eerst nog een eind te rijden voor je thuis bent. Dus ga je eerst een kop warme chocolademelk drinken in een restaurant. Nee je loopt je huis binnen en maakt je eigen warme chocola! Dat is toch genieten? Zeg nou zelf. Zeker als je dan een lekker stuk door het herfst bos hebt gelopen en je de kinderen ziet rennen door de gevallen bladeren. We de paddenstoelen hebben gezien. En later blijkt dat er in dat bos waar wij zojuist gelopen hebben de meeste verschillende paddenstoelen voorkomen. Ja, dan voelen wij ons rijk. Want zeg nu zelf, waar zul je mee maken dat er een kameel voorbij je huis loopt aan een touw. Om uitgelaten te worden op de zandvlakte van het Drents-Friese woud? Dan denk je toch even dat je ergens anders bent dan in Nederland. Dan weten we weer waarom we deze hele onderneming zijn begonnen. Dan zijn we blij dat wij het hebben gedaan. Ook al zijn er nog diverse onzekerheden. Wanneer verkopen wij ons appartement? En Anneke haar flatje? Wanneer kunnen we beginnen met anneke haar eigen huisje? Zal het er dit jaar nog komen of wordt het later? Maar we weten dat onze boerderij niet voor niets de naam heeft gekregen die ze heeft. Daar hebben we met elkaar goed over nagedacht. Het moest een huis van Hoop worden. Vertrouwen dat God onze wegen leid en dat Hij ons in alles de weg zal wijzen die wij moeten gaan. Dan kunnen wij ook in vertrouwen aan Zijn hand die weg lopen. En zal het ook goed komen. Kijk en geniet met ons mee!

Geen opmerkingen: