Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 2 november 2011

Slaapafdeling Freddy en Joke.

Het begon met het slopen van de stenen muur die bij de deur zat, de vloerbedekking er uit, de ondervloer en daaronder nog platen die geschroefd zaten. Het was een hele klus. De ramen werden open gemaakt. Want die zaten dicht geschroefd. En Jakob onze klusjes man heeft daar openklap raampjes van gemaakt. Toen alles er uit was ging het al wat beter ruiken. Het rook er nogal muf namelijk. Er werden daarna wanden geplaatst met deuren en isolatie er tussen. De electriciteit werd gemaakt met al de lichtpunten. En er werd gezorgt dat met één druk op de knop er twee lampen aan konden. Goed he! Dan was gelijk de hele gang van boven verlicht. Ook moesten er licht punten verplaatst worden. Want anders ging ook gelijk in Sem zijn slaapkamer het licht aan en dat was dan weer niet de bedoeling. Daarna de gipsplaten er op en toen al de gaatjes dichten. Insmeren met voorstrijk. Wat een troep is dat zeg. Plakt aan alle kanten. Maar goed toen konden we gaan witten en verven en alles voor zien van kleur. En ja, dan vraagt oma aan Hannah: en, welke kleur wil Hannah? Zegt ze: ROSE! Joke verschoot van kleur want die dacht er lekker geel en groen op te doen. Maar ja, als je mag kiezen van Oma dan kun je er als vader en moeder bijna niet meer om heen. Dan moet het wel rose worden. En het is gelukt. Hannah haar kamer is ROSE! ECHT HELEMAAL ROSE!. Alleen haar bed en nachtkast en kleding kast hebben nog een andere kleur. Als je gewoon op een foto klikt hieronder kun je ze groter zien. Dit was tot zover wel hun slaapafdeling. Er hangen nog wat klus briefjes van kleine dingen die gedaan moeten worden daar. Maar ach ze kunnen er lekker slapen. En dan hebben zij als ze wakker worden het mooiste uizicht. Wat denken jullie hier van om vanuit je bed dit te kunnen aanschouwen?

Geen opmerkingen: