Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 2 november 2011

Het leegmaken van de vijver.

Tja, en dan opeens merk je dat de kinderen steeds vrijer worden. Steeds meer de wereld om zich heen gaan ontdekken. En ja, dan stappen ze gewoon in een greppel met water er in. En kijk, dan gaat Oma nachtmerrie,s krijgen van kinderen die gewoon de vijver instappen. En dan verdrinken. Dus die vijver moest en zou geleegd worden. En dan is het herfstvakantie en kunnen ze ook meehelpen. Joran die zegt op een gegeven moment: wat zijn wij goed vissers he! En dan vertellen we het verhaal van de vissers die vissers van mensen gingen worden. En je denkt eerst: he bah, een kikker, hoe krijg ik die nu uit de vijver. Maar na een stuk of tien is dat schepnetje alleen maar lastig en ga je gewoon met je handen aan het vangen. Ook Timo die er eerst niets van moest weten deed mee. We hebben er denk ik wel 75 kikkers uitgehaald. En minstens zoveel vissen. Het was dus al met al een leerzame middag met veel plezier. En we hebben ze allemaal netjes in een ven gedaan waar ze volgens de jongens het erg gezellig zullen hebben. Dus elke x als we nu langs de ven rijden roepen ze: Dag kikkers en vissen!

Geen opmerkingen: