Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 2 november 2011

Het is al weer twee maanden.......

Wat dan? Nu dat we hier wonen. En elke dag genieten we nog steeds van ons mooie uitzicht.
Dagelijks veranderd er wel wat. Of de schapen komen vlak bij of ze worden naar een ander weiland gebracht. Of ze lopen weer wat verder weg. Het is elke dag genieten. En wat dacht je van de vogels die hier rond onze boerderij vliegen en gezellig zitten te kwetteren. Wij als stadse mensen weten vaak niet eens hoe ze heten......(schaam) Maar daar komt vast verandering in als we eindelijk onze boeken hebben kunnen uitpakken met daarin de boekjes met de vogel plaatjes. Maar wat hebben we allemaal beleefd de afgelopen maanden. Jullie snappen dat ik echt niet alles kan opnoemen. Er zijn al heel wat lijstjes afgewerkt. Ik ga maar gewoon wat blogs maken die over verschillende onderwerpen zullen gaan.

Geen opmerkingen: