Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

vrijdag 16 september 2011

Het is zo ver!

Drie weken terug zijn we verhuisd. Tenminste Arne en Arike met de kids, Anneke, Joke en Freddy met Hannah. En het is er MOOOOOOOOOI, net of we elke dag op vakantie zijn. Ware het niet dat er flink verbouwd moet worden. Dus elke dag aan de klus. Aangezien we nog geen internet hebben daar, probeer ik nu even snel thuis een blog te plaatsen. Anneke haar gips mocht er vandaag af, en ze mag er op gaan lopen. Dus nu afwachten of het gewenste resultaat ook daar is. Dus dat ze zonder pijn zal kunnen lopen. In ieder geval is er taart want dit is weer een mijlpaal. Maar we zijn dus druk aan het klussen. De huiskamer van ons staat nu vol met meubels en dozen van freddy en joke. En wij wonen nu met zijn allen in arne en arike hun gedeelte.We hebben wel elk een eigen slaapkamer. Hannah slaapt nog wel bij freddy en joke. maar verder slaapt ieder op een eigen kamer. Dus voor matthias en sem is nu de kamer gemaakt. Alleen moeten we die nog gaan verven. Het slaapgedeelte van freddy en joke is nu geplaatst, dus alle wanden staan, de ramen geplaatst, en de deuren er in. Volgende week gaan we daar verven. En dan nog de vloerbedekking en is dat ook klaar. Daarna gaan we de huiskamer en keuken voor dat stel klaar maken, zodat zij ook daar hun meubels kunnen gaan plaatsen. De jongens en het meisje zijn elke dag buiten met overal en laarzen aan. Wat een vrijheid hebben ze hier. En wat genieten we daar van! Ze lopen al bij diverse buren gewoon naar binnen en zelfs onze buurschapen zijn niet veilig voor ze. Want ze klimmen gewoon over het hek......mag natuurlijk niet, maar ja, wij als grootouders mogen daar om lachen! De jongens zijn nu een inmiddels twee weken naar school geweest en je ziet dat joran weer gewoon begint te stralen, die krijgt weer lichtjes in zijn ogen. Timo gaat nu zelf spelen boven en trekt zich regelmatig terug om te kleuren of met lego te spelen. Sem moet nog erg wennen. Die vind het nog wat moeilijk om afscheid te nemen maar als eenmaal de juffrouw gaat beginnen gaat het ook goed. Hannah en Matthias kunnen zich prima om de boerderij en binnen vermaken samen. Die puzzelen wat af en met je kloopfiets door de lange gang is naturlijk ook geweldig! Of oma helpen als de wasmachine gezongen heeft is ook een prachtig spel. Hoe het verder zal gaan, en de foto,s die zal ik plaatsen als we daar ook internet hebben. Dus nog even geduld. En wil je langs komen dan is ieder gewoon welkom, maar voor een officiele dag krijgen jullie nog bericht. Dus de 24 ste september zoals we eerst dachten gaan we niet halen, maar we doen ons best om zo snel mogelijk een open huis te kunnen houden. Ohw, ja mocht je nog zin hebben om te helpen, in de tuin, of met andere zaken, dan horen we dat graag. Groetjes van uit Appelscha.

Geen opmerkingen: