Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

dinsdag 23 augustus 2011

Nog maar 6 nachtjes slapen..

Inderdaad nog maar 6 nachtjes! En dan gaan we naar het noorden af reizen.
We hebben inmiddels met Roeland het huishoudelijk reglement door genomen en vast gesteld. Ook de statuten zijn getekend terug naar de notaris.
En vanaf maandag 29 augustus hebben we een woonvereniging welke we "Domus Spei" hebben genoemd. Ook is er een website geregeld welke nog niet echt actief is maar die we al wel hebben aangevraagd. Die heet dus ook: www.domus-spei.nl Daarnaan verbonden krijgen we allemaal een eigen email adres. Welke we kunnen gaan gebruiken.
Roeland hebben we verblijd met een door arike gemaakte taart, die hij samen met zijn collega soldaat heeft gemaakt. Dus met zijn tweeen hebben ze de hele dag taart gegeten vertelde hij. En ze vonden hem erg lekker.

We hebben de jongens nu de afgelopen weken om de beurt of met zijn tweeën te logeren gehad. Nu een paar dagen niet, omdat ik toch ook wel wat dingen moet inpakken die gelijk mee moeten, en moet regelen. Maar vanaf vrijdag komen ze alle 5 hier logeren. Zoals Sem zegt: dan krijgen we een pyjamafeestje! Ik ben benieuwd. Maar ze blijven dan tot maandag hier. Dan kunnen de ouders zorgen dat echt alles ingepakt is en kunnen ze maandag gelijk beginnen met de vrachtwagen te vullen.
Hoe we dat overleven die paar dagen? Gewoon net doen of er niets aan de hand is en ze lekker laten rotzooien.
Af en toe een rondje over de dijk met opa. En verder je niet te druk maken.
De boerderij staat nu leeg en we kunnen maandag de sleutel ophalen bij de makelaar. We kunnen er haast niet op wachten.
Inmiddels staan ook hier een aantal bananendozen ingepakt. En zijn er al wat kasten leeg.
De tafels die gelijk mee moeten zijn uitelkaar gehaald en schoongemaakt.
Morgen gaan we in de schuur de verfen klus spullen uitzoeken en boven klaar zetten. Zodat ze mee kunnen.
Ontwerp van het verhuiskaartje is nu klaar en we kunnen ze gaan afdrukken.
Ook weer iets om af te strepen van de lijst.
Dan nog de adressen op de enveloppe schrijven, of misschien wordt dat wel met de stickers geplakt. Kan ook zomaar.
Ja, het gaat er echt van komen. We gaan verhuizen.

Geen opmerkingen: