Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

vrijdag 5 augustus 2011

Het wordt echt!

Deze week weer veel gebeurd. Het kadaster geregeld. Wat nogal wat voeten in de aarde had. Maar als het goed is, is het klaar voor we naar de notaris gaan. De offerte van de bank is binnen. Dus het gaat echt gebeuren! We hebben onze financiën rond kunnen krijgen! Het is toch geweldig!
We zijn helemaal in de gloria.
Net op het nippertje kwam vanmiddag het verlossende mailtje van Roeland; Ik ga nu naar de bank om de offerte op te halen! Nu wij waren helemaal blij, en toch nog onwerkelijk.
We hebben onze opleverings datum kunnen verzetten naar 29 augustus. Dus dat is een week eerder dan eerst gepland was. Is heerlijk voor de jongens want die kunnen dan gewoon daar nog een week rond banjeren en ons in de weg lopen, en dan naar school.
Voor morgen middag een vergadering gepland met allerlei zaken op de agenda die nu geregeld moeten gaan worden.
Dus het is nog steeds spannend, maar wel een opluchting dat het werkelijk rond is met de bank. Morgen dus echt wel taart bij de vergadering.
Dat snappen jullie.
Ohw ja, mochten er nog mensen zijn die willen helpen met het overbrengen van onze spullen, dan horen we dat graag!

Geen opmerkingen: