Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 22 juni 2011

En dan!

Ja, nu zijn we zomaar eigenaren van een Boerderij! Het is dus gelukt.
Wat een spannende dagen waren het de afgelopen weken. Elke x weer een stukje dichterbij en dan toch weer wat verderaf. En steeds weer bleven we vertrouwen op God die onze wegen leid. Hij zal geven wat goed voor ons is! Daarop konden we vertrouwen. En nu?
Nu zijn we enorm blij. Dat waar we op hoopten ook is gelukt. Tot hiertoe dan.
Nu moeten alles financiele zaken nog geregeld gaan worden. En ook dat is weer spannend. Gaat dat lukken? Naar alle waarschijnlijkheid wel. Maar ja, er moet wel een bank gevonden worden die ons plan wil financieren. En tja, dat schijnt niet altijd even makkelijk te zijn. Dus het blijft nog spannend.
Maar ook dat kunnen we vol vertrouwen in Gods handen leggen.
Er komt een drukke tijd aan van veel georganiseer. Veel zaken moeten geregeld worden. De dozen kunnen nu echt gepakt. En de verhuizers opgetrommeld.
Het zal een hoop voeten in de aarde hebben voor we ook daadwerkelijk in Appelscha zullen zitten.
Maar als het dan zo is..........wat zal er dan een hoop onrust weg zijn en een hoop rust terug komen.
We zien er naar uit!

Geen opmerkingen: