Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

vrijdag 17 juni 2011

Duimen....

En ja, dan zijn we inmiddels al weer een week verder. Vorige week zijn de taxateur geweest en is er een bouwkundig rapport gemaakt. Op zich was het een positief rapport. Maar de taxatie zag er vreemd uit. Zoveel lager dan de vraagprijs dat het eigenlijk niet kon kloppen. Dus in overleg met de eigenaren een nieuwe taxatie laten maken en die was een stuk hoger.
Alleen nu moet je natuurlijk weten welke zou kloppen. Of ligt de waarheid in het midden? Dus maandag zal er contact opgenomen worden met de eerste taxateur waarop hij zijn bevinden heeft gebaseerd en dan ook maar de tweede nog eens bellen. Dat zal Roeland doen. Dus hoeven wij ons niet druk om te maken.
Maar ja, het wordt zo wel erg spannend allemaal.
Dus we blijven gematigd optimistisch alhoewel?..........
De dames zijn al aan het inpakken!

Geen opmerkingen: