Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

Uithuilen en opnieuw beginnen?

WOENSDAG 2 FEBRUARI 2011

Nu, we zijn weer een stap verder en een stap terug. We kunnen zeggen dat al onze inspanningen en die van aannemers en klusjesmannen ons niets hebben opgeleverd.
De beide boerderijen die we op het oog hadden vallen dus af. Aangezien er bij beide teveel verbouwd moet worden en dat te weinig waardevermeerdering oplevert om voldoende hypotheek op te kunnen krijgen. Dus de tekeningen die de baas heeft gemaakt kunnen naar de prullenbak verhuizen.....jammerrrrrrrrr ze waren zo mooi!
Nu is het ons wel duidelijk geworden dat het verstandig is om te zorgen dat je een boerderij vind die eigenlijk al de mogelijkheid tot het bewonen van ons allemaal in zich heeft. Dan is die waardevermeerdering niet meer in het geding.
Dus weer het internet afstruinen naar eventuele geschikte boerderijen.
Laten nu de baas en arike allebei dezelfde boerderij vinden die dat waarschijnlijk zeker in zich heeft?
En ja, daar gaan we dus vrijdag voor de eerste keer kijken.
Wordt weer reuze spannend want daarna weer met roeland kijken of hij het wat vind.
Zoals hij nu reageerde was hij wel enthousiast als het allemaal bewoond zou mogen worden!
Wij blij en toch wel enigszins in de gloria want het is een prachtig pand met genoeg in zich! Dus duimen maar dat we deze keer verder komen......

Geen opmerkingen: