Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

Twee nieuwe mogelijkheden.

DONDERDAG 12 MEI 2011

A.s. Zaterdag gaan we voor dag en dauw op pad. jaja, je moet er wat voor over hebben...op je vrije dag om halfzeven in de auto is niet niks. Maar we willen graag met een aannemer naar een huis kijken zodat die ons wat meer kan vertellen over de staat van het huis en de eventuele verbouwkosten. Dat is wel zo handig. En die meneer kon alleen om negen uur smorgens. Dat is niet echt een rare tijd. Dat niet. Maar wel als je daar van uit het westen moet zijn. Dus na een rit van ruim twee uur! Dat betekend dat wel vroeg je bed uit en vooral die avond er voor vroeg er in!
En daarna gaan we naar nog een huis kijken waarvan de eigenaar ons misschien meer kan vertellen over onze plannen. Of dat haalbaar is of niet.
Dus al met al wordt het zaterdag weer een spannend dagje.
En zondag bij Joke en Freddy op de koffie! Kunnen we alles weer door spreken.

Geen opmerkingen: