Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

Teleurgesteld maar toch?

ZATERDAG 5 FEBRUARI 2011

Vrijdag dus met een afvaardiging naar het noorden afgereisd. En weer gaan kijken naar een boerderij. Deze is eigenlijk al verbouwd een 12 jaar terug. Beneden is helemaal bewoonbaar en boven het voorhuis is ook een woongedeelte. Ook staat er nog een huisje op het terrein wat ook eventueel te bewonen is. We hadden best wel grote verwachtingen van deze boerderij. En gingen er ook gespannen naar toe.
We waren ruim op tijd dus konden nog even in de omgeving wat rond rijden en zijn gelijk even langs de aldi gegaan voor onze boodschappen. Hadden we die ook weer binnen.
Het regende flink dus het was niet een mooie dag om te gaan kijken.
Het is een voormalig B&B dus de kamers zijn er wel genoeg.
Alleen wat was het weer een rommeltje en het oogde gewoon niet zo....kan niet zeggen hoe, maar niet zo....
Dus na de bezichtiging zaten we in de auto naar huis en het was eerst een half uur stil. Zou het dan toch niet?
En daarna begonnen we te praten en bedenken. En nog eens bespreken... enz.
En gelijk even langs A&A gegaan om wat uit te leggen en ons verhaal te spuien.
En toen maar naar huis en de Baas achter de pc aan het tekenen.
Ik was gewoon te moe dus ik heb gewoon zitten tv kijken en ben toen vroeg slapen.
En vanmorgen gewoon nog weer met verfriste ogen naar de tekeningen en foto,s gekeken en dan toch.....het lijkt best wel. We kunnen er goed wonen, en met wat kleine aanpassingen zelfs nog naar het zin!
Dus toen vandaag de twee gezinnen kwamen om geknipt te worden gelijk maar weer verder doorgesproken. Anneke over de telefoon gepolst met wat zij zou willen.
En zo zijn er dus weer plattegronden uitgerold waar we ons allemaal wel in kunnen vinden. Dus toch! We gaan nog een keer kijken en deze x met Roeland. Als die kan tenminste...... hopelijk kan hij volgende week zaterdag en kan het dan ook voor de boerderij! Want we zijn erg verlangend om er nu maar echt gestalte aan te geven..
Aan deze droom !

Geen opmerkingen: