Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

Problemen met blog.

Jongelui dit is dus een nieuwe grote verhuizings blog. Aangezien ik niet meer in mijn eigen blog kon inloggen omdat ik ingelogd bleef staan bij de grote verhuizing. Heb ik dat account opgedoekt. Het kan nog wel twee dagen duren voor het weg is. Dus dat je daar even rekening mee houd.
Maar ik heb dus alles onder gebracht op mijn eigen account.
Je kunt je als volger opgeven. En dit blog toevoegen aan je eigen blog.
Maar als je er iets op wilt schrijven dan moet je wel even inloggen met mijn mail adres en wachtwoord.
Dus dat is wel weer lastig.
Maar ja, ik wilde dus al een poos weer iets om mijn hobby blog schrijven maar dat ging telkens niet. En opgelost wordt het nog steeds niet.
Dus ik heb het nu maar zo opgelost.
Doei en toedeledokie.

Geen opmerkingen: