Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

Ontwerpen voor aanpassingen.

ZONDAG 6 FEBRUARI 2011

Plattegronden verwijderd

Hallo stampertjes,

De plattegronden van de huidige situatie hebben jullie op Picasa kunnen zien. Hierbij twee ontwerpen voor wijzigingen. In de boerderij beneden wordt 1.2 gesplitsts in 1.2a (slaapkamer)en 1.2b (hobbykamer). In 1.15 worden twee toiletten en een douche weggehaald voor het wasgedeelte. 1.4 laten we voorlopig zo. 1.12 en 1.13 worden samen een woonkeuken 1.12. Het keukenblok wordt verplaatst. In het prive-gedeelte wordt P1 aangepast. (kantoortje verwijnt).P3 en P3 ,slaapkamer en keuken worden aangepast. Het bovengedeelte wordt uitgebreid met twee slaapkamers B7 en B8. Daarvoor wordt B5 ingekort voor een gangetje. De badkamer wordt vergroot ten koste van B1. Die ingang vervalt en het resterende gedeelte wordt gebruikt als kast.

Geen opmerkingen: