Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

Enkele aanpassingen....

DONDERDAG 10 FEBRUARI 2011

Hallo stampertjes,

Op verzoek heb ik ook de plattegrond van de Strohalm nu geplaatst. Hoewel die ook op de webalbum van Picasa is te zien. Van de gelegenheid heb ik meteen gebruik gemaakt om het ontwerp van de bovenverdieping aan te passen. Je ziet nu de bestaande situatie en het ontwerp. Ook de beneden verdieping heb ik aangepast. Ik heb voor het gemak de meubels er maar vast in gezet (op schaal natuurlijk). Een blokje staat voor een meter. Zie berichten hieronder.
ogs

Geen opmerkingen: