Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

En weer een ervaring rijker en een teleurstelling.

WOENSDAG 20 APRIL 2011

Het leek allemaal zo mooi. Alles paste en klopte. Maar ja, dan ben je zover om te gaan bieden en dan blijkt de verkoper niet te willen onderhandelen. Tja, dat is vreemd. Aangezien dat toch wel gebruikelijk is om te doen. Maar volgens zijn makelaar staat zijn prijs vast en was ons bod niet te overwegen. Hij wilde ook niet verder met ons onderhandelen of zo. Dus we hebben een behoorlijke domper gekregen.
En moeten er even van bij komen.
Het blijft toch weer uithuilen en opnieuw beginnen. Maar ja, waar moeten we nu beginnen. Soms lijkt het of onze plannen niet uitvoerbaar zijn. Maar dat geloof ik niet. Het moet kunnen en eens zal het lukken.
We gaan dus gewoon weer verder....zoek zoek zoek....

Geen opmerkingen: