Wij gaan weer samenwonen! En dat is best een grote onderneming.

Om elkaar tot een hand en een voet te kunnen zijn, zijn wij weer met onze drie dochters en hun mannen, en onze 5 kleinkinderen in één woning gaan wonen. De zoektocht naar een woning en al de zaken die eromheen waren te regelen kunnen jullie hier lezen. En onze verhuizing naar Domus Spei met al de verbouwings perikelen en wat we allemaal zoal nog meer doen.
Lees, kijk en geniet. Zet gerust een berichtje neer dat vinden wij erg leuk.
Er zullen diverse linkjes geplaatst worden met daar achter een foto album van een bepaald onderwerp of met een verwijzing naar een ander blog of artikel. Klik deze gerust aan zodat jullie ook de bij behorende foto,s en dergelijke kunt zien of lezen.

woensdag 18 mei 2011

Afspraken zijn gemaakt.

VRIJDAG 25 MAART 2011

Er zijn inmiddels afspraken gemaakt voor een aankoopkeuring. Volgende week vrijdag zullen we er weer heen gaan. En dan komt gelijk onze trappen neef kijken of het mogelijk is de trap die er nu in zit om te ruilen voor een kleinere trap. Het is wel mooi hoor, zo een brede trap. Echt statig. En je kunt tegelijk naar boven en beneden lopen. Dus er kan verkeer plaatsvinden die op en neer gaat. Zonder te hoeven wachten op elkaar. Daar is ook veel voor de zeggen met 12 personen die er straks gaan wonen. Maar er is niets zo goed als leren te wachten op je beurt. Dus laten we de trap maar gewoon aan passen aan ons formaat. Gewoon smaller en minder statig.
Maar we zijn nu dus wel benieuwd. Het lijkt steeds echter te gaan worden met dit pand.
Nu had Roeland gevonden dat er in de buurt van dit pand iets met verontreinigde grond zou zijn geweest, en daar wil hij wel meer van weten. Wij uiteraard ook, alleen moet je daar dan wel weer voor betalen.......helaas. Maar goed, dat doen we toch maar want je wilt niet later spijt hebben dat je het niet hebt gedaan.
Beter weten dan niet weten.

Geen opmerkingen: